Julkaistu: 01.09.2019 00.00

Blogi - Kohtaamisia ja tutustumista

Ensimmäinen kuukausi seuran toiminnanjohtajana on mennyt kuin siivillä. Kuukausi on sisältänyt paljon kohtaamisia ihmisten kanssa. Tutustumista seuran henkilökuntaan ja toimintatapoihin, tutustumista joukkueiden toimihenkilöihin ja pelaajiin sekä jäähallilla toimivien muiden seurojen ja tahojen ihmisiin. Tutustumista yhteistyökumppaneihin ja suunnittelua, kuinka jatketaan tulevaisuudessa. Tutustumista joukkueiden toimintaan vanhempainkokouksia kiertäen, kiertueen ollessa nyt puolivälissä.

Omassa tehtävässäni tärkeintä on tuntea seuran toiminnot ja ihmiset, jotta voin omalla toiminnallani johtaa, auttaa ja tukea niin henkilöstöä kuin vapaaehtoistyötä tekeviä seuraihmisiä toimimaan yhteisten tavoitteiden eteen.

Seuran keskeisenä tavoitteena on, että jokaiselle lapselle löytyy sopiva tapa harrastaa ja hankkia elämyksiä jääkiekon parissa. Teemme työtä, että lapset ja nuoret saavat harrastaa kukin omalla tasollaan, nauttia liikunnan riemusta, haastaa itseä, oppia uusia taitoja lajitaidoista aina elämässä laajemminkin tarvittaviin sosiaalisiin taitoihin. Tärkeää on myös huolehtia, että vapaaehtoistyötä tekevät ihmiset saavat riittävästi tukea omaan tekemiseen, jotta myös heillä olisi antoisa tehdä työtä, joka perustuu pitkälti rakkauteen lajia ja omaa seuraa kohtaan.


Alkukauden aikana on viety eteenpäin myös seuran taloushallinnon uudistusta yhdessä joukkueenjohtajien, rahastonhoitajien sekä yhteistyötahojen kanssa. Olen iloinen, että saan olla kehittämässä EVUn taloushallintoa kohti läpinäkyvämpää taloudenhoitoa ja reaaliaikaisempaa raportointia. Olen kiitollinen ahkerista joukkueiden toimihenkilöistä, jotka haluavat olla mukana kehittämässä seuraa. Arvostan suunnattomasti jokaisen panosta.

Päiviini on mahtunut lisäksi reilusti viestintään ja seuratoimintojen markkinointiin liittyviä tehtäviä, sarjailmoittautumisia, siirtomaksuja, pelastussuunnitelman laatimista, Kultakiekkoturnaushuumaa, starttileirivilinää, tiimipalavereita, kokouksia, varustetilausten koordinointia ja jopa naisten MM-hopeamitalisti Minttu Tuomisen haastattelu sekä paljon muita pienempiä ja isompia asioita.

Näistä erikokoisista palasista oli ensimmäinen kuukauteni toiminnanjohtajana tehty. Monipuolisia ja virikkeellisiä seuratoiminnan tehtäviä, joista jokainen palanen on yhtä tärkeä, jotta homma pelittää.

Innostavin syysterveisin,

Miia Murole

Toiminnanjohtaja


Seuran uusimmat