Julkaistu: 29.10.2019 00.00

Blogi - Millainen on sinun unelmaseurasi?

Marraskuu on saavutettu ja ensilumen saapumista Myyrmäkeen vielä odotellaan! Joukkueiden sarjapelit pyörivät kiivasta tahtia ja Leijonaliigakin saatiin käyntiin viime viikonloppuna F-junnujen toimesta. Seuran organisoimat toiminnot; luistelu- ja liikuntakoulu, Leijonakiekkokoulu, EVU Hoki harrastekiekko, iltapäiväjäätoiminta ja tyttöjen oma vakiovuoro sekä vanhemmille tarkoitettu pipolätkävuoro pyörivät myös täydessä vauhdissa. Olen iloinen siitä, että seuramme tarjoaa mahdollisuuden jokaiselle harrastusta kaipaavalle tytölle ja pojalle, aikuisia unohtamatta. Aika näyttää, keksimmekö jatkossa myös EVUn Hokimamoille jotain yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia edistävää toimintaa.

Alkusyksyn aikana on pohdittu Jääkiekkoliiton edustajan johdolla, kuinka voisimme edelleen kehittää seuratoimintaamme. Miten erinomaisesta kasvattajaseurasta voidaan tehdä vieläkin erinomaisempi? Vaikka toiminta on hyvää ja tarjonta monipuolista, tulee seuran olla kiinnostunut, miten toimintaa voi kehittää edelleen. Erilaisilla laatustandardeilla kuvataan seurojen toimivuutta, laatua. Aiemmin laatukriteerit täyttävät seurat palkittiin Nuori Suomi -sineteillä ja puhuttiin Sinettiseuroista. EVU on saanut jo vuonna 1998 tunnustusta Suomen Jääkiekkoliitolta saadessaan Sinettiseura-tunnustuksen. Tunnustuksen saaminen edellytti jokaisen toimihenkilön ja vanhemman sitoutumista yhteisesti sovittuihin asioihin, kuten vastuuta jokaisen pelaajan huomioon ottamisesta ja kasvatuksesta. Tällä hetkellä seurat kehittävät toimintaansa Tähtiseura-merkin innostamina. Tähtiseura-merkin saavuttaminen ja auditointi on myös kirjattuna EVU:n toimintasuunnitelman yhdeksi tavoitteeksi kaudelle 2019-2020. Tähtiseura-laatuohjelmasta voit lukea lisää Olympiakomitean sivuilta.

EVUN VISIO

Seurojen toimintaa ohjaavat visio, toiminta-ajatus ja arvot sekä yhä useammin strategia, jota toteutetaan kausi kerrallaan toimintasuunnitelman mukaisesti. Lisäksi seuroissa on sääntöjä, ohjeita, linjauksia ja toimintaperiaatteita, joita seuran jäsenet noudattavat. Kun kaikki sitoutuvat yhteisiin pelisääntöihin, on seurassa selkeä toimia ja kaikki viihtyvät yhä paremmin.


EVU HALUAA OLLA JÄÄKIEKOSSA ERINOMAINEN KASVATTAJASEURA, JOSSA LAPSET, NUORET JA AIKUISET SEKÄ SEURATOIMIJAT VIIHTYVÄT.

Toiminta-ajatuksen mukaisesti haluamme, että jokaiselle lapselle ja nuorelle löytyy sopiva tapa harrastaa ja hankkia elämyksiä jääkiekon parissa. Urheilutoiminnalla haluamme kasvattaa pelaajat monipuoliseen urheilullisuuteen innostavassa EVU-hengessä. EVUn jääkiekkotoiminta luo edellytykset yksilöiden pelaajalähtöiselle kehittymiselle laadukkaalla harraste- ja kilpailutoiminnalla. Urheilu keskiössä.

EVU KASVATTAA JOUKKUEPELAAJIA YKSILÖN TARPEET HUOMIOON OTTAEN.


Miten sinä kehittäisit seuraa? Millaiset asiat ovat sinulle tärkeitä seuratoiminnassa? Itse uskon vahvasti avoimuuteen ja yhdessä tekemisen sekä yhteistyön voimaan. Yhdessä voimme myös kehittää seuraa yhä paremmaksi. Seura ei ole erillinen saareke vaan seura muodostuu ihmisistä, jotka ovat seuran jäseniä. Seurassa on valtava potentiaali, eli ihmiset ja runsaasti eri alojen osaamista. Hyödynnetään sitä ja tehdään EVUsta vieläkin erinomaisempi kasvattajaseura meille kaikille! Olisiko meissä jopa TÄHTISEURA-ainesta?


Yhteistyöterkuin,

Miia Murole

Toiminnanjohtaja

Seuran uusimmat