Ilmoittautuminen EVUn kevään toimintaan on alkanut!
8.12.2019 18:08 Uutiset / Pääsivusto

Ilmoittaudu mukaan kevään toimintaan!

Kevätkausi alkaa su 12.1.2020!

EVU tarjoaa lapsille ja nuorille erilaisia vaihtoehtoja aloittaa mukava harrastus. Tutustu alla tarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan!

LUISTELU- JA LIIKUNTAKOULU

Lasten luistelu- ja liikuntakoulu on tarkoitettu kaikille luistelusta kiinnostuneille 3-6-vuotialle tytöille ja pojille. Vetäjinä toimivat Etelä-Vantaan Urheilijoiden ja Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden ammattitaitoiset ja innostavat ohjaajat. Lue lisää ja ilmoittaudu Luistelu- ja liikuntakouluun!


EVUN LEIJONAKIEKKOKOULU

EVUn Leijonakiekkokoulussa lapsi oppii leikkimielisten harjoitteiden ja pelien avulla luistelun taitoja ja tutustuu jääkiekon alkeisiin.

Leijonakiekkokoulussa on kaksi ryhmää:

PIKKULEIJONAT: Jääharjoitus kerran viikossa sunnuntaisin (4-8 v tytöt ja pojat). Kaikille vasta-alkajille suositellaan tätä ryhmää. Lue lisää ja ilmoittaudu Leijonakiekkokouluun!

LEIJONAT: Jääharjoitukset kaksi kertaa viikossa lauantaisin ja sunnuntaisin (5-8 v tytöt ja pojat), Tarkoitettu erityisesti joukkuetoiminnasta kiinnostuneille. Lue lisää ja ilmoittaudu Leijonakiekkokouluun!


EVU HOKI harrastekiekko

EVU Hoki on 9-15 vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettua harrastekiekkotoimintaa (Easy Hockey). Mukaan pääsee jokainen halukas taitotasoon katsomatta. Harjoituksia on kerran viikossa sunnuntaisin klo 10.50-12.20. Lue lisää ja ilmoittaudu EVU Hokiin!


TYTTÖKIEKKOTOIMINTA

Kaudella 2019-2020 kaikille EVUn toiminnassa mukana oleville tytöille on oma tyttöjen vakiovuoro lauantaisin klo 17.30-18.30! Mukaan ovat tervetulleita myös kaikki yhteistyöseurojen tytöt. Lue lisää tyttökiekkotoiminnasta.


TERVETULOA ILOISEEN SEURAAN!


   
Lisää uutisia
Etelä-Vantaan Urheilijat ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat