Seura tiedottaa harrastustoiminnan jatkumisesta ensi viikolla
2.5.2020 12:36 Uutiset / Pääsivusto

Suomen hallitus jatkaa neuvotteluja rajoitusten purkamisesta sunnuntaina 3.5.

Seuroissa odotetaan kovasti Suomen hallituksen päätöksiä harrastustoiminnan rajoitusten osalta. Niin teemme myös EVUssa. Suomen hallitus jatkaa sunnuntaina 3.5. neuvotteluja ja tekee päätöksiä rajoitustoimien jatkosta. Erityisesti kymmenen henkilön kokoontumisrajoitusten jatko vaikuttaa pitkälti siihen millaista toimintaa seuroissa voidaan järjestää ja miten harrastustoiminta voidaan mahdollisesti aloittaa vaiheittain.

EVUn hallitus pitää etäkokouksen tiistaina 5.5. ja käy silloin läpi toiminnan järjestämiseen liittyviä asioita valtiovallan ohjeistusten mukaisesti. Seura tiedottaa jäseniään kokouksen jälkeen. Erityisesti odotamme ohjetta kesäkuun tapahtumien osalta, joka vaikuttaa mm. siihen voidaanko seuran kiekkoleiriä järjestää kesäkuun toisella viikolla. Lisäksi odotamme ohjetta siihen mitä toimenpiteitä harrastustoiminnan vaiheittainen ja turvallinen jatkaminen edellyttää seuralta.

Ennen kuin saamme uusia ohjeistuksia rajoitusten purkamisesta, tulee meidän noudattaa voimassa olevia rajoituksia ja toimia niiden mukaisesti.

Seuraa ei ole ilman sen harrastajia eli jäseniä, joten haluamme kuulla mitä teille kuuluu. Pyydänkin teitä täyttämään kyselyn, jossa on kuusi monivalintakysymystä ja yksi kohta vapaalle sanalle. Klikkaamalla linkkiä, pääset vastaamaan: EVU-perhe - Mitä teille kuuluu?


Pitäkää läheisistä huolta ja nautitaan kauniista keväästä!

Hallilla nähdään vielä, kun sen aika on!

Terveisin,

Miia Murole

Toiminnanjohtaja

Etelä-Vantaan Urheilijat ry   
Lisää uutisia
Etelä-Vantaan Urheilijat ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat