EVU kiittää Sinua - maaliskuu 2020
1.4.2020 12:46 Uutiset / Pääsivusto

EVU kiittää sinua - Kai Liimatainen

EVU ja seuran yhteistyökumppani Wanda´s Kitchen & Lounge aloittivat vuoden alussa EVU kiittää sinua -kampanjan. Kampanjan tarkoituksena on kiittää seuratoimijoita kauden aikana ja korostaa vapaaehtoistyön ja yhteisöllisyyden merkitystä sekä arvostaa seuratyötä, jota tehdään lasten ja nuorten harrastamisen eteen.

EVU on kasvattiseura, jonka laadukas juniorityö pohjautuu pitkälti vapaaehtoisten ihmisten tekemään työhön, jotka toimivat arjessa joukkueiden ja muiden seuran toimintojen parissa. Vapaaehtoisten rooli lasten ja nuorten harrastustoiminnassa ja innostuksen kipinän sytyttämisessä liikuntaa ja urheilua kohtaan on merkittävä, sillä harrastuksissa vietetään parhaimmillaan useita tunteja viikossa.

Maaliskuun EVU kiittää sinua -tunnustuksella palkittava seuratoimija on Kai Liimatainen. Kai toimii tällä hetkellä EVU A-joukkueen huoltajana.

"Kaitsu on tehtävälleen suurella antaumuksella omistautunut huoltaja, jolle EVU on sydämen asia. Kentän laidalla on jo lähes parikymmentä vuotta seissyt mies, jolle laji, seura ja joukkue merkitsevät erittäin paljon ja joka haluaa suorittaa tehtävänsä mahdollisimman ansiokkaasti hyvään joukkuehenkeen myötävaikuttaen."

"Kaitsu on jo noin 15 vuoden ajan toiminut huoltajana. Nykyään EVU A. Pojat (tai siis nykyään miehet) ovat vuosia arvostaneet hänen taitojaan ja pyyteetöntä paneutumista joukkueen eteen."

"Kaitsu on huoltaja, joka ei pidä itsestään numeroa. Pojat oppineet pitämään osana porukkaa. Joka kausi auttanut, ei ole toista samanlaista."Kampanjan arvoina ovat arvostus, innostus, merkityksellisyys ja yhteistyö.


   
Lisää uutisia
Etelä-Vantaan Urheilijat ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat