Etelä-Vantaan Urheilijat ry tiedottaa
12.3.2020 23:22 Uutiset / Pääsivusto
Tiedote koronavirustilanteessa 12.3.2020

TIEDOTE 12.3.2020

Etelä-Vantaan Urheilijat ry:n hallitus on antanut toimintaohjeet huomioiden koronaviruksen aiheuttaman tilanteen.

Suomen hallitus on tänään päättänyt suosituksista koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi.

Etelä-Vantaan Urheilijat ry noudattaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, sosiaali- ja terveysministeriön ja ulkoministeriön linjauksia sekä Suomen Jääkiekkoliiton ohjeita ohjeistaessaan joukkueita harjoitustapahtumien ja urheilijoiden liikkumisen suhteen koronavirus covid-19 -epidemiatilanteessa.

THL:n tiedote: Ajankohtaista koronaviruksesta


Sarjapelit

Jääkiekkoliiton hallitus on tänään päättänyt, että kaikkien Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen sarjatoiminta päättyy tältä kaudelta. Päätös astuu voimaan välittömästi. Tämä tarkoittaa, että jäljellä olevat pelit perutaan kaikilla sarjatasoilla. Päätöksen vaikutuksista kauden 2019–2020 sijoituksiin ja kauden 2020–2021 sarjapaikkoihin tiedotetaan kootusti kevään aikana.

SJL:n tiedote: Tiedote 12.3.2020: Koronavirus lopettaa Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kauden.

Harjoitustapahtumat

Suomen hallitus linjasi torstaina 12.3., että tartuntojen vähentämiseksi tulee rajoittaa lähikontakteja harrastetoiminnassa. Jääkiekkoliitto suosittelee vakavasti harkitsemaan ulkomaan turnausmatkojen perumista ja kotimaan turnaustapahtumien järjestämistä.

Etelä-Vantaan Urheilijat ry:n hallitus on tänään päättänyt keskeyttää kaikkien joukkueiden ja harrastusryhmien harjoitustapahtumat toistaiseksi hillitäksemme omalta osaltamme tartuntojen leviämisen.

Tilannetta seurataan jatkuvasti ja ohjeistuksia päivitetään tilanteen ja viranomaisohjeen niin vaatiessa. Seuran jäsenistöä tiedotetaan asian etenemistä.

Turnaukset

Joukkueiden osallistuminen kotimaan ja ulkomaan turnauksiin tulee perua. Lisäksi perutaan Hopeakiekko-turnauksen järjestäminen.

Etelä-Vantaan Urheilijat ry

Hallitus


   
Lisää uutisia
Etelä-Vantaan Urheilijat ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat