EVU hallituksen tiedote kesäleiristä
21.5.2020 9:25 Uutiset / Pääsivusto

Kesän jääkiekkoleiriä ei järjestetä 8.-12.6.2020

Hallitus päätti kokouksessa 20.5.2020, että perinteistä kesän jääkiekkoleiriä ei järjestetä 8.-12.6.2020. Leirille osallistuvien lasten ja ohjaajien sekä henkilökunnan turvallista ja ohjeistusten mukaista osallistumista ei voida taata.

Hallitus on huomioinut päätöksen teossa Aluehallintovirastojen 19.5.2020 julkaistun ohjeen koronavirustartuntojen ehkäisemisestä yleisötilaisuuksien ja yleisten kokoontumisten yhteydessä sekä julkisten tilojen käytössä. Lisäksi hallitus on huomioinut Suomen Jääkiekkoliiton 20.5.2020 julkaisemat täsmennetyt ohjeet harjoitteluun 1.6. alkaen.

Aluehallintoviraston 19.5.2020 päivitetty ohje

Suomen Jääkiekkoliiton 20.5.2020 päivitetty ohje

Hallitus haluaa korostaa seuran vastuullista toimintaa toimittaessa lasten ja nuorten kanssa. Lisäksi ohjaajien ja henkilökunnan terveys tulee ottaa vakavasti. EVUn järjestämä kesän jääkiekkoleiri on ollut monelle kiekkojunnulle kesäloman aloituksen kohokohta. Leiri on tarjonnut jäätoiminnan lisäksi paljon monipuolista ja hauskaa tekemistä sekä yhdessä oloa. Vallitsevissa olosuhteissa leirin järjestäminen ei ole mahdollista niin kuten olisimme halunneet, yhdessäoloa ja monipuolista toimintaa sisältävänä leirinä, toteaa hallituksen puheenjohtaja Kimmo Lehtonen. Tottakai harmittaa junnujen puolesta, jotka ovat odottaneet leiriä, valmennuspäällikkö Kari Karvinen lisää.

Vantaan kaupunki avaa Myyrmäen jäähallin ovet 1.6. Jäähalli on auki 1.-17.6. Seura tiedottaa tarkemmin joukkueita kesäkuun harjoittelun järjestämisestä.

Etelä-Vantaan Urheilijat ry

Hallitus


   
Lisää uutisia
Etelä-Vantaan Urheilijat ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat