Hallitukseen uusia jäseniä
4.6.2020 18:55 Uutiset / Pääsivusto

Markus Serni ja Anu Pihlström valittiin uusina jäseninä seuran hallitukseen

Seuran vuosikokous pidettiin ke 3.6.2020. Kokouksessa valittiin kaksi uutta hallituksen jäsentä.

Markus Serni ja Anu Pihlström valittiin uusina jäseninä hallitukseen erovuorossa olevien Heli Keinäsen ja Eeva Pihlströmin tilalle seuraavalle kolmivuotiskaudelle. Heli Keinänen ja Eeva Pihlström olivat ilmoittaneet, että eivät jatka hallituksessa.

EVU hallitus kaudella 2020-2021:

  • Kimmo Lehtonen, puheenjohtaja
  • Janne Paldanius
  • Mika Ruski
  • Jaakko Tsupari
  • Teemu Juntunen
  • Petri Loskin
  • Ville Wiik
  • Anu Pihlström
  • Markus Serni


Esittelyt

Markus Serni

Oma jääkiekkourani kesti 20 vuotta, jonka aikana karttui kokemusta koko juniorijääkiekkopolusta – aina kiekkokoulusta, nuorten SM-sarjoihin ja sitä kautta aikuisten sarjoihin Suomi-sarja -tasolle. Nykyään pääsen nauttimaan jääkiekosta seuraamalla junioreiden kasvua vanhemman silmin ja toimimalla poikani EVU 2011 -syntyneiden joukkueessa valmentajana.

Työurani on ollut vahvasti vakuutuspainotteinen, mutta se mitä olen saanut tehdä Suomen suurimmassa vakuutusyhtiössä, uskon tarjoavan apuja EVU-perheen tarinan eteenpäin viemiseen hallituksen jäsenen ominaisuudessa. Olen johtanut Pohjola Vakuutuksen urheiluvakuuttamista, jossa vakuutettuina 400 000 urheilijaa yli 80 lajiliiton kautta sisältäen merkittävää ja läheistä kumppaniyhteistyötä osan liittojen kanssa, joista jääkiekkoliitto oli yksi keskeisimmistä. Tämä tarjosi erityisen näköalapaikan urheilun sydämeen avaten silmät urheilukentän haasteista ja mahdollisuuksista.

Erityisen tärkeänä koen harrastamisen mahdollistamisen suomalaisille. Liian usein kuulemme ja luemme tarinoita harrastuksen kulujen kasvusta ja siitä kuinka kaikilla perheillä ei ole varaa lapsilleen harrastuksia tarjota. Evun keskeisellä sijalla toiminta-ajatuksessa on tahtotila tarjota jokaiselle sopiva tapa harrastaa ja hankkia elämyksiä jääkiekon parissa, on se sitten kilpapolku kohti huippua tai ilon hetkiä harrastetoiminnassa hieman kevyemmillä tavoitteilla. Harrastamisen kalleudessa kaikki ei ole toki seuran omissa käsissä, vaikka paljon on itsekin varmasti tehtävissä tulevaisuutta suunniteltaessa, mutta keskeistä on myös pyrkiä vaikuttamaan eri asioihin, jotka mahdollistavat mahdollisimman monelle jääkiekon harrastamisen.

Tämän taustani ja näiden ajatuksieni lisäksi tuon mukanani sosiaalisen luonteeni, verkostoitumisen taitoni sekä avoimen yhteistyön.


Anu Pihlström

Olen kohta 40-vuotias kahden lapsen äiti. Poika pelaa EVU 2010 -syntyneiden joukkueessa. Pelaan itse mestaruussarjassa käsipalloa Kyif:n riveissä. Tämän lisäksi minulla on 2 tason valmennustutkinto. Käsipallossa olen valmentanut 10v, joten seuratoiminta valmentajana ja pelaajana on tuttua. Omistan kaksi parturikampaamoa ja tämän ohella harjoitan maahantuontia voimisteluvaatteissa. Olen järjestänyt messuja ja tapahtumia näiden osalta.

EVU:n toiminnasta olen ollut tietoinen lähes 30 vuotta perheeni kautta tutustuen moniin seuran tehtäviin. Tällä hetkellä toimin EVU 10 -joukkueen tiedottajana ja olen ollut mukana järjestämässä joukkueen turnauksia.

Markuksen ja Anun myötä hallitukseen saadaan vahvaa ja laaja-alaista urheilukentän osaamista sekä kokemusta verkostoitumisesta ja tapahtumien järjestämisestä.

Tervetuloa Markus ja Anu hallitukseen ja Sydämellinen kiitos sekä Helille että Eevalle sitoutumisesta seuran hallitustyöhön.


   
Lisää uutisia
Etelä-Vantaan Urheilijat ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat