Ilmoittaudu mukaan kaudelle 2020-2021
17.6.2020 15:15 Uutiset / Pääsivusto

EVU tarjoaa lapsille ja nuorille erilaisia vaihtoehtoja aloittaa mukava harrastus jääkiekon parissa. Tutustu tarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan!

LUISTELUKOULU

EVU:n luistelukoulu on tarkoitettu kaikille luistelusta kiinnostuneille 3-6-vuotialle tytöille ja pojille. Jäällä opetellaan luistelun alkeita pelien ja leikkien kautta. Luistelukoulu sisältää myös salivuoron joka toinen viikko. Salivuorolla kehitetään lapsen motorisia perusliikuntataitoja. Luistelukoulun harjoitus on sunnuntaisin Myyrmäen jäähallissa samalla jäällä Leijonakiekkokoulun Pikkuleijonat-ryhmän kanssa. Lue lisää ja ilmoittaudu Luistelukouluun!


EVUN LEIJONAKIEKKOKOULU


EVUn Leijonakiekkokoulussa lapsi oppii leikkimielisten harjoitteiden ja pelien avulla luistelun taitoja ja tutustuu jääkiekon alkeisiin. Leijonakiekkokoulu sisältää myös salivuoron joka toinen viikko. Salivuorolla kehitetään lapsen motorisia perusliikuntataitoja.

Leijonakiekkokoulussa on kaksi ryhmää:

PIKKULEIJONAT: Jääharjoitus kerran viikossa sunnuntaisin (4-8 v tytöt ja pojat). Kaikille vasta-alkajille suositellaan tätä ryhmää. Lue lisää ja ilmoittaudu Leijonakiekkokouluun!

LEIJONAT: Jääharjoitukset kaksi kertaa viikossa lauantaisin ja sunnuntaisin (5-8 v tytöt ja pojat), Tarkoitettu erityisesti joukkuetoiminnasta kiinnostuneille. Lue lisää ja ilmoittaudu Leijonakiekkokouluun!


EVU HOKI harrastekiekko

EVU Hoki on 9-17 vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettua harrastekiekkotoimintaa (Easy Hockey). Mukaan pääsee jokainen halukas taitotasoon katsomatta.

EVU Hokissa on kaksiryhmää:

EVU Hoki I: Jääharjoitukset Myyrmäen jäähallissa sunnuntaisin. Ryhmä on tarkoitettu 9-13 vuotiaille pojille ja 9-17 vuotiaille tytöille. Lue lisää ja ilmoittaudu EVU Hokiin!

EVU Hoki II: Jääharjoitukset Konalan jäähallissa lauantaisin. Ryhmä on tarkoitettu 14-17 vuotiaille pojille. Lue lisää ja ilmoittaudu EVU Hokiin!


TYTTÖKIEKKOTOIMINTA

Tervetuloa EVUn tyttökiekkoon kaikenikäiset tytöt! Harjoitukset ovat lauantaisin klo 17.30-18.30 Myyrmäen jäähallissa. Harjoitukset järjestetään yhteistyössä Ringette Walapaisin kanssa. Lue lisää tyttökiekkotoiminnasta.


IKÄKAUSIJOUKKUETOIMINTA

Ikäkausijoukkuetoiminta alkaa U8-ikäisillä. EVU tarjoaa ikäkausijoukkuetoimintaa aina U8 - U22 -ikäisille. Lisätietoja joukkuetoiminnasta saa parhaiten olemalla yhteydessä kyseisen joukkueen joukkueenjohtajaan. Ole rohkeasti yhteydessä! Joukkueiden sivut ja yhteystiedot


EVU:N ILTAPÄIVÄJÄÄT

Iltapäiväjäät on tarkoitettu kaikille EVUn pelaajille. Yhteistyöseurojen pelaajat ovat myös tervetulleita mukaan.

Iltapäiväjäät järjestetään kolme kertaa viikossa maanantaisin, keskiviiikkoisin ja perjantaisin Myyrmäen jäähallissa 1. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan iltapäiväjäille!


TERVETULOA ERINOMAISEEN KASVATTISEURAAN!


   
Lisää uutisia
Etelä-Vantaan Urheilijat ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat