EVU kiittää Sinua - syyskuu 2020
2.10.2020 13:49 Uutiset / Pääsivusto

EVU Kiittää Sinua - Sami Tarhi

EVU ja seuran yhteistyökumppani Wanda´s Kitchen & Lounge aloittivat vuoden alussa EVU kiittää sinua -kampanjan. Kampanjan tarkoituksena on kiittää seuratoimijoita kauden aikana ja korostaa vapaaehtoistyön ja yhteisöllisyyden merkitystä sekä arvostaa seuratyötä, jota tehdään lasten ja nuorten sekä aikuisten harrastamisen eteen.

EVU on kasvattiseura, jonka laadukas juniorityö pohjautuu pitkälti vapaaehtoisten ihmisten tekemään työhön, jotka toimivat arjessa joukkueiden ja muiden seuran toimintojen parissa. Vapaaehtoisten rooli lasten ja nuorten harrastustoiminnassa ja innostuksen kipinän sytyttämisessä liikuntaa ja urheilua kohtaan on merkittävä, sillä harrastuksissa vietetään parhaimmillaan useita tunteja viikossa.

Syyskuun EVU kiittää sinua -tunnustuksella palkittava seuratoimija on EVU Ukkojen keulahahmo Sami Tarhi.

"Rakkaudesta lajiin"

"Sami on todella hienosti hoitanut kaikki Ukkojen reissut ja oikeastaan kaiken mahdollisen mikä liittyy joukkueeseen. Ja kaiken lisäksi Sami on helkutin mukava kaveri!"

"Sami on sitoutunut uskomattoman hienosti myös seuran järjestämiin tapaamisiin, vaikka kaikki asiat eivät aikuisten sarjoja koskisikaan. Arvostan."

EVU kiittää Sinua -kampanja jatkuu koko syyskauden. Jokainen voi esittää henkilöitä, jotka ansaitsevat kiitoksen täyttämällä seuran nettivivuilla olevan lomakkeen.
Kampanjan arvoina ovat arvostus, innostus, merkityksellisyys ja yhteistyö.


   
Lisää uutisia
Etelä-Vantaan Urheilijat ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat