Tee lahjoitus EVU Tukirahastoon!
4.10.2020 17:00 Uutiset / Pääsivusto

EVU Tukirahaston pienkeräys lasten harrastamisen tukemiseen on käynnissä 8.9.- 7.12.2020.


TUE EVUN VÄHÄVARAISTEN PERHEIDEN LASTEN JA NUORTEN HARRASTAMISTA JA LAHJOITA!

EVU Tukirahaston pienkeräys lasten harrastamisen tukemiseen on käynnissä 8.9.- 7.12.2020.

 • Pienkeräystili FI55 4055 0016 8804 74.
 • Pienkeräyksen järjestäjä: Etelä-Vantaan Urheilijat ry (y-tunnus: 0124548-0)
 • Pienkeräysnumero: RA/2020/1057 (keräysalue koko Suomi, pois lukien Ahvenanmaa)
 • Varojen käyttötarkoitus:
  • Taloudellisen tuen myöntäminen pelaajien harrastusmaksuihin (ensisijainen)
  • Varat käytetään jäämaksuihin (toissijainen)

Nyt juuri sinulla on mahdollisuus tehdä hyvää ja tukea seuran vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastamista! Vallitseva tilanne on ajanut perheiden taloudellisen tilanteen tiukoille ja osalla harrastamisen jatkuminen ei ole itsestään selvä asia perheen taloudellisen ahdingon takia.

EVUn tavoitteena on tarjota harrastusmahdollisuus kaikille jääkiekosta kiinnostuneille lähialueen lapsille ja nuorille taloudellisesta tilanteesta riippumatta. Tähän tarvitsemme seurayhteisön ja yhteistyökumppaniemme tukea. Yhdessä meillä on mahdollisuus luoda entistä tasavertaisemmat mahdollisuudet lapsille ja nuorille jääkiekon harrastamiseen ja lajissa kehittymiseen. Jääkiekko kuuluu kaikille!

EVU 50v-juhlavuoden hyväntekeväisyystapahtuman tuotto oli tarkoitus ohjata lyhentämättömänä EVU Tukirahaston aloituspääomaksi. Koronan takia hyväntekeväisyystapahtuma peruuntui.

Lahjoitusohjeet

Lahjoita haluamasi summa EVU Tukirahaston tilille: FI55 4055 0016 8804 74.

Kirjoita viestikenttään lahjoitus EVU Tukirahastoon.

Julkaisemme kaikkien halukkaiden EVU Tukirahastoon lahjoittaneiden nimet seuran kotisivuilla. Mikäli haluat lahjoittajan nimen näkyviin nettisivuillemme, laita pyyntö sähköpostitse osoitteeseen miia.murole@evu.fi. Yli 500 euron lahjoitukset uutisoidaan erikseen seuran kotisivuilla, jos lahjoittaja niin toivoo.

Yrityslahjoitukset

Yritykset voivat lahjoittaa yllä olevien ohjeiden mukaisesti ja voivat halutessaan olla yhteydessä lahjoituksiin ja kumppanuusmahdollisuuksiin liittyen: miia.murole@evu.fi, puh. 043 211 3303.


EVU Tukirahasto

Etelä-Vantaan Urheilijat ry (EVU) on perustanut EVU Tukirahaston seuran vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastuskustannusten tukemiseksi. Tukirahasto on perustettu EVUn hallituksen 24.4.2019 tekemällä päätöksellä.

EVU Tukisrahasto on osa Etelä-Vantaan Urheilijat ry:n toimintaa. Seuran hallitus vastaa rahaston hallinnoinnista. Rahastoon otetaan vastaan lahjoituksia ja testamentteja yksityisiltä henkilöiltä, yrityksiltä ja yhteisöiltä. Rahastoon voidaan kerätä rahaa myös keräyksin, joita varten seuralla tulee olla rahankeräyslupa.

Rahaston tarkoitus

Rahaston tarkoituksena on edistää ja tukea Etelä-Vantaan Urheilijat ry:n vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastamista sekä tukea EVU-seurayhteisön yhteiskuntavastuullista toimintaa. Tarkoituksensa mukaisesti rahasto jakaa jäsenille avustuksia, joilla katetaan jääkiekkoharrastuksen kustannuksia. Lahjoitukset käytetään lyhentämättömänä taloudellista tukea tarvitsevien junioreiden hyväksi. Varoilla tuetaan kausimaksuista aiheutuvia kustannuksia.

Avustusta haetaan perustelut sisältävällä hakulomakkeella, jonka käsittelee luottamuksellisesti seuran hallituksen nimeämä henkilö. Hakemus osoitetaan seuran toiminnanjohtajalle: miia.murole@evu.fi. Myönnettävä avustussumma riippuu rahaston taloudellisesta tilanteesta ja hakemusten määrästä. Tuki maksetaan pelaajan joukkueelle käytettäväksi joukkue- ja harjoitusmaksuihin.

Hakemuksesta tulee ilmetä:

 • Pelaajan nimi
 • Henkilötunnus
 • Joukkue
 • Joukkueen kuukausimaksu
 • Perustelut tuen tarpeelle

Rahastolla on oma pankkitili, jolle varat kerätään. Vähävaraisten tukemiseksi tarkoitetut varat pidetään selkeästi erillään seuran muista varoista ja käytetään yksinomaan seuran junioreiden hyväksi.   
Lisää uutisia
Etelä-Vantaan Urheilijat ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat