EVU Kiittää Sinua - Lokakuu 2020
3.11.2020 14:03 Uutiset / Pääsivusto

EVU Kiittää Sinua - Jukka-Pekka Taos

EVU ja seuran yhteistyökumppani Wanda´s Kitchen & Lounge aloittivat vuoden 2020 alussa EVU kiittää sinua -kampanjan. Kampanjan tarkoituksena on kiittää seuratoimijoita kauden aikana ja korostaa vapaaehtoistyön ja yhteisöllisyyden merkitystä sekä arvostaa seuratyötä, jota tehdään lasten ja nuorten sekä aikuisten harrastamisen eteen.

EVU on kasvattiseura, jonka laadukas juniorityö pohjautuu pitkälti vapaaehtoisten ihmisten tekemään työhön, jotka toimivat arjessa joukkueiden ja muiden seuran toimintojen parissa. Vapaaehtoisten rooli lasten ja nuorten harrastustoiminnassa ja innostuksen kipinän sytyttämisessä liikuntaa ja urheilua kohtaan on merkittävä, sillä harrastuksissa vietetään parhaimmillaan useita tunteja viikossa.

Lokakuun EVU kiittää sinua -tunnustuksella palkittava seuratoimija on EVU U15 -joukkueen joukkueenjohtaja JP Taos.

"JP on todellakin sydämellä mukana syksyllä perustetun EVU U15 joukkueen jojona. JPn sydämen asiana on hyvä henki, yhteisöllisyys, poikien ja joukkueen kaikkien muidenkin toimijoiden arvostus ja se, että toiminta on avointa ja oikeudenmukaista. Jengin todellinen isähahmo, josta vaan ei voi olla pitämättä. Jos maailmassa olisi enemmän JP:itä, meillä kaikilla olisi vieläkin hauskempaa. Kiitos JP!"

"Tukee kaikkia poikia tasapuolisesti ja positiivisella tavalla. Mahtava roolimalli ja tuki joukkueelle!"

"Ottanut jojon tehtävistä hienosti kopin, vahva kokemus seuratoiminnasta ja joukkueen eri toimihenkilörooleista näkyy hyvin nykyisessä tehtävässä."

EVU kiittää Sinua -kampanja jatkuu koko syyskauden. Jokainen voi esittää henkilöitä, jotka ansaitsevat kiitoksen täyttämällä seuran nettivivuilla olevan lomakkeen.


   
Lisää uutisia
Etelä-Vantaan Urheilijat ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat