Uudet suositukset ja rajoitukset koronavirusepidemian ehkäisemiseksi – vaikutus aikuisten 20.11.2020
21.11.2020 11:07 Uutiset / Pääsivusto

20.11.2020 Uudet suositukset ja rajoitukset koronavirusepidemian ehkäisemiseksi – vaikutus aikuisten (yli 20v.) harrastetoimintaan

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on määrännyt (20.11.2020) rajoituksia ja antanut suosituksia koronatilanteen liittyen. Tiedotteessa mainitut rajoitukset ja suositukset astuvat voimaan maanantaina 23.11. ja kestävät tällä tietoa kolme viikkoa eli su 13.12.2020 saakka. Nämä rajoitukset ja suositukset koskevat Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten jääkiekkoseuroja.

https://www.hel.fi/uutiset/fi/kaupunginkanslia/paakaupunkiseutu-on-siirtynyt-koronaepidemian-leviamisvaiheeseen

Etelä-Suomen Aluehallintovirasto on tehnyt seuraavan päätöksen koskien yleisötilaisuuksien järjestämistä HUS:n alueella. Nämä rajoitukset koskevat kaikkia Etelän alueen seuroja pl. Nikkarit sekä HYRI Riihimäen osalta (koskee siis Hyvinkäätä).

https://www.avi.fi/web/avi/-/yli-20-hengen-yleisotilaisuudet-ja-yleiset-kokoukset-kielletaan-helsingin-ja-uudenmaan-sairaanhoitopiirin-alueella-23-11-13-12-2020-etela-suomi-

HUS:n suositus koskien aikuisten harrastamista, tämä koskee kaikkia Etelän alueen seuroja pl. Nikkarit ja HYRI Riihimäen osalta (koskee siis Hyvinkäätä)

https://www.hus.fi/ajankohtaista/koronavirus-covid-19/alueellinen-koronavirusepidemiatilanne-ja-suositukset

Keusoten suositus:

https://www.keski-uudenmaansote.fi/ajankohtaista/keusoten-alueen-suositukset-ja-rajoitukset-koronavirusepidemian-laajenenmisen-ehkaisemiseksi/

Suomen Jääkiekkoliiton ja viranomaisten rajoitusten vaikutus Etelä-Vantaan Urheilijat ry:n toimintaan

  • Alkavan viikonlopun ottelut pelataan nykyisin voimassa olevien rajoituksin. Samassa yhteydessä korostetaan, että HUS:n aiemman suosituksen mukaisesti kaikki lasten ja nuorten ottelut PELATAAN ILMAN YLEISÖÄ. Kaikki seurat eivät ole noudattaneet tätä suositusta. Nyt on syytä huomioida, että tarkkaan ottaen jokainen jääkiekko-ottelu, johon on avoimet ovet ja jonka seurat järjestää, on yleisötilaisuus ja sitä koskee nyt HUS:n suosituksen lisäksi myös AVI:n määräys.
  • Kaupungin hallinnoimissa sisätiloissa tapahtuva yli 20-vuotiaiden joukkue- ja kontaktilajien harrastus-, ottelu- ja kilpailutoiminta sekä muu aikuisten ryhmäharrastetoiminta keskeytetään ajalle 23.11.-13.12.2020. Mainitulta ajanjaksolta kaikki miesten ja naisten Etelän alueen harrastesarjaottelut siirretään tai perutaan SJL:n toimesta. Muutokset tehdään maanantaihin mennessä. Ko. joukkueiden harjoittelu keskeytyy ko. ajaksi. Mainitulta ajanjaksolta U22 ylemmän ja alemman sarjan ottelut perutaan eikä niitä siirretä sarjan päättymisen vuoksi. Nämä rajoitukset koskevat EVU U22 -ikäkausijoukkueen, EVU Ukot ja EVU Bulldogs -joukkueiden sekä EVU Pipolätkän toimintaa.
  • Kaikki muu sarjatoiminta (U20 ja nuoremmat) jatkuu nykyisiä voimassa olevia rajoituksia ja ohjeita noudattaen ja vastuullisesti toimien.


Turnauksen ja pelitällit

Suomen Jääkiekkoliitto pyytää joukkueita harkitsemaan tarkasti turnausten ja erilaisten pelitällien järjestämistä ja niihin osallistumista joulutauon aikana. Liiton tiedote: http://www.finhockey.fi/index.php/ajankohtaista/koronavirus/item/5529-joulutauon-aikaiset-turnaukset-ja-pelitallit-tarkkaan-harkintaan

Vallitseva koronatilanne ja ohjeistukset huomioiden Aktia Hopeakiekko -turnausta ei järjestetä sunnuntaina 20.12.2020. Järjestämisvastuussa olisi ollut tänä vuonna U9 ja U10 -joukkueet.


Pyydämme, että kaikki korona-asioihin liittyvät kysymykset joukkuetasolta kohdistetaan seuran toiminnanjohtajalle, joka on seuran koronavastaava ja tarvittaessa Jääkiekkoliittoon yhteydessä.


   
Lisää uutisia
Etelä-Vantaan Urheilijat ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat