EVU kiittää Sinua - marraskuu 2020
9.12.2020 17:18 Uutiset / Pääsivusto

EVU kiittää Sinua - Juha Alamäki

EVU ja seuran yhteistyökumppani Wanda´s Kitchen & Lounge aloittivat vuoden 2020 alussa EVU kiittää sinua -kampanjan. Kampanjan tarkoituksena on kiittää seuratoimijoita kauden aikana ja korostaa vapaaehtoistyön ja yhteisöllisyyden merkitystä sekä arvostaa seuratyötä, jota tehdään lasten ja nuorten sekä aikuisten harrastamisen eteen.

EVU on kasvattajaseura, jonka laadukas juniorityö pohjautuu pitkälti vapaaehtoisten ihmisten tekemään työhön, jotka toimivat arjessa joukkueiden ja muiden seuran toimintojen parissa. Vapaaehtoisten rooli lasten ja nuorten harrastustoiminnassa ja innostuksen kipinän sytyttämisessä liikuntaa ja urheilua kohtaan on merkittävä, sillä harrastuksissa vietetään parhaimmillaan useita tunteja viikossa.

Marraskuun EVU kiittää sinua -tunnustuksella palkittava seuratoimija on Juha Alamäki.

Juha on ilahduttanut meitä upeilla valokuvilla koko syksyn ajan ja kuvannut yhteensä 18 EVUn peliä. Kiitoksena tästä pyyteettömästä työstä, on ilo antaa tämä tunnustus Juhalle. Kiitos Juha!

Seuran sosiaalisessa mediassa Facebookissa ja Instagramissa on EVUn joulukalenteri, jonka kuvat ovat Juhan käsialaa.

Ota Instagram-tili @downhillsportphotos seurantaan!


Joulukuulle voi edelleen ehdottaa henkilöä, joka ansaitsee kiitoksen: https://www.evu.fi/lomake/689/evu-kiittaa-sinua-eh...

   
Lisää uutisia
Etelä-Vantaan Urheilijat ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat