EVU Kiittää Sinua - Joulukuu 2020
31.12.2020 9:54 Uutiset / Pääsivusto

EVU Kiittää Sinua - Ville Wiik

EVU ja seuran yhteistyökumppani Wanda´s Kitchen & Lounge aloittivat vuoden 2020 alussa EVU kiittää sinua -kampanjan. Kampanjan tarkoituksena on kiittää seuratoimijoita kauden aikana ja korostaa vapaaehtoistyön ja yhteisöllisyyden merkitystä sekä arvostaa seuratyötä, jota tehdään lasten ja nuorten sekä aikuisten harrastamisen eteen.

EVU on kasvattajaseura, jonka laadukas juniorityö pohjautuu pitkälti vapaaehtoisten ihmisten tekemään työhön, jotka toimivat arjessa joukkueiden ja muiden seuran toimintojen parissa. Vapaaehtoisten rooli lasten ja nuorten harrastustoiminnassa ja innostuksen kipinän sytyttämisessä liikuntaa ja urheilua kohtaan on merkittävä, sillä harrastuksissa vietetään parhaimmillaan useita tunteja viikossa.

Joulukuun EVU kiittää sinua -tunnustuksella palkittava seuratoimija on EVU U12 -joukkueen vastuuvalmentaja, iltapäiväjäiden vetäjä, kiekkokoulun valmentaja ja hallitustyöläinen sekä suuren EVU-sydämen omaava Ville Wiik.

"Pyyteetöntä työtä usean vuoden ajan juniorikiekon parissa. Satoi tai paistoi, niin luistelukoulusta lähtien Ville on uhrannut vapaa-aikansa EVUn toiminnan parissa. Mahtava persoona, jonka tekemisessä kiteytyy oleellisin asia: "Lets play hockey!"

"Yöt töissä ja päivät hallilla. Ville pyysi minutkin mukaan EVU Ukkoihin noin 7v sitten. Hieno mies."

"Villellä on suuri EVU-sydän ja aina valmis auttamaan."

Onnea Ville!


   
Lisää uutisia
Etelä-Vantaan Urheilijat ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat