Etelä-Vantaan Urheilijat ry hakee taitovalmentajaa
10.2.2021 23:49 Uutiset / Pääsivusto

Oletko sinä tuleva taitovalmentajamme?

Etelä-Vantaan Urheilijat ry hakee päätoimista taitovalmentajaa

Etelä-Vantaan Urheilijat ry on vantaalainen vuonna 1969 perustettu jääkiekkoseura. Seurassa on noin 600 pelipassipelaajaa eri ikäluokissa aina luistelukoulusta U22-junioreihin ja aikuisten harrastejoukkueisiin asti. Olemme erinomainen jääkiekon kasvattajaseura ja lasten ja nuorten Tähtiseura, jossa lapset, nuoret ja aikuiset sekä seuratoimijat viihtyvät. Seuramme arvot Kunnioitus, Urheilullisuus, Innostuneisuus, Avoimuus ja Oikeudenmukaisuus ohjaavat seuramme toimintaa.

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan päätoimiseen työsuhteeseen taitovalmentajaa

Taitovalmentajana vastaat seuramme Kiekkokoulu-U11 ikäluokista. Tehtävänäsi on kehittää lasten jääkiekon valmennuksen laatua ja seuran harrastajarekrytointia lapsivaiheessa. Teet yhteistyötä ikäluokkien vastuuvalmentajien ja valmennustiimin kanssa. Toimit myös kiekkokoulumme vastuuohjaajana ja vastaat koulu- ja päiväkotiyhteistyöstä. Tehtäviisi kuuluu myös iltapäiväjäiden ja leiritoiminnan toteutus yhteistyössä seuran valmennuspäällikön kanssa aekä tyttökiekon kehittäminen seurassamme. Taitovalmentajana osa työajastasi kohdistuu sateenvarjoseurojemme Kurra Hockey ry ja PiTa/OKK ry lapsivaiheen tukemiseen. Taitovalmentaja toimii läheisessä yhteistyössä seuran toiminnanjohtajan, valmennuspäällikön, joukkueiden oto-valmentajien ja Jääkiekkoliiton aluevalmentajan lisäksi joukkueiden toimihenkilöiden, pelaajien ja heidän vanhempien kanssa.

Taitovalmentajalta edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja sekä kykyä työskennellä suunnitelmallisesti kehitettäessä seuran ja yhteistyöseurojen urheilutoimintaa. Jääkiekko- ja muu laaja urheiluosaaminen sekä aiempi kokemus lasten ja nuorten valmentamisesta ovat edellytyksiä toimen ansiokkaalle hoitamiselle. Lasten ja nuorten innostaminen ja aito kohtaaminen ovat sinulle luontaista ja koet keskustelut valmentajien ja vanhempien kanssa luonnolliseksi osaksi työtäsi myös isomman yleisön edessä. Sinulla on mahdollisuus työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin. Työn hoitaminen vaatii oman auton käyttöä.

Arvostamme oma-aloitteista, itsenäistä ja innovatiivista otetta työhön sekä positiivista asennetta ja halua oppia uutta. Eduksi katsotaan liikunta-alan tutkinto, aikaisempi kokemus seuratyöstä ja johtamistaito. Osaamista arvioidaan Suomen Jääkiekkoliiton valmennusosaamisen arviointikriteeristöä (painopisteenä lastenvalmennus) käyttäen.

Tarjoamme aitiopaikan Suomi-kiekon toimintaympäristössä, joustavat työajat ja mahdollisuuden kehittää itseään sekä rennon tiimin erinomaisessa kasvattajaseurassa.

Hakemus palkkatoiveineen sekä ansioluettelo lähetetään 28.2.2021 mennessä osoitteeseen miia.murole@evu.fi. Työ alkaa 1.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa: Toiminnanjohtaja Miia Murole, miia.murole@evu.fi, puh. 043 211 3303. Tehtävään valitulta edellytetään lainmukaisen rikostaustaotteen esittämistä työnantajalle. Haastattelut tehtävään järjestetään viikolla 9 ja 10.

HAKUILMOITUS   
Lisää uutisia
Etelä-Vantaan Urheilijat ry
«  Helmikuu   »
Kategoriat