Tero Koskiranta on EVUn uusi taitovalmentaja
17.3.2021 20:16 Uutiset / Pääsivusto

Koskiranta vahvistamaan EVUn urheiluosaamista

EVU ry on valinnut uudeksi taitovalmentajaksi Tero Koskirannan, jolla on huikea ura jääkiekon parissa.

Tervehdys kaikille Evulaisille,

Olen 36-vuotias naimisissa oleva kahden tytön isä. Olen ollut jääkiekon parissa mukana yli 30 vuotta, joista viimeiset 16 vuotta olen pelannut ammatikseni. Ammattilaispelejä on takana karvan alle 900 ottelua, jotka ovat kertyneet kuudesta eri maasta ja 11 eri joukkueesta. Tämä hieno laji on opettanut ja antanut minulle paljon. Nyt on aika auttaa muita innostumaan ja kehittymään hienon lajin parissa. Odotan innoissani tulevaa ja teidän kaikkien näkemistä hallilla.” – Tero Koskiranta

“On hienoa saada seuraamme Teron kaltainen jääkiekon ammattilainen, jolla on vahva kokemus jääkiekosta, urheilullisuudesta ja toimimisesta eri toimintaympäristöissä sekä aito halu toimia lasten kanssa ja positiivinen asenne uuden oppimiseen sekä jo olemassa olevien taitojen kehittämiseen. Tero vahvistaa omalla osaamisellaan ja persoonallaan seuramme osaamista ja tuo uutta näkemystä seuran toimintaan” - toiminnanjohtaja Miia Murole

Taitovalmentajan tehtävä on Suomen Jääkiekkoliiton tukema ja työtehtävä tulee kohdistumaan Jääkiekkoliiton taitovalmentajatuen painopistemääritelmän mukaisesti seuran kiekkokoulu - U12-ikävaiheeseen. Taitovalmentaja kehittää lasten jääkiekon valmennuksen laatua ja seuran harrastajarekrytointia erityisesti lapsivaiheessa. Taitovalmentajan osa työajasta kohdistuu EVUn yhteistyöseurojen Kurra Hockey ry ja PiTa ry/OKK ry lapsivaiheen tukemiseen. Taitovalmentaja toimii tiiviissä yhteistyössä seurojen urheiluvastaavien ja oto-valmentajien sekä Jääkiekkoliiton Etelän alueen aluevalmentaja Sami Nuutisen kanssa.

Koskiranta aloittaa tehtävässään virallisesti 1.8.2021 mutta hän on mukana jo EVUn kesäleirillä 14.-18.6.2021, johon ilmoittautuminen on käynnissä parhaillaan!

Taitovalmentajan palkkaus nivoutuu vahvasti EVUn strategiaan 2021-2025, jonka mukaisesti haluamme olla unelmien mahdollistaja. EVU tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden tavoitella unelmiaan erinomaisessa jääkiekon kasvattajaseurassa – huipulle tähdäten tai rennosti harrastaen. Panostamme toimintamme laatuun ja lapsivaiheen rekrytointiin sekä luomme jääkiekkotoiminnalla edellytykset yksilöiden pelaajalähtöiselle kehittymiselle ja urheilijaksi kasvamiselle.

Toivotamme Teron lämpimästi tervetulleeksi EVU-perheeseen ja seurayhteisöön!

Lopuksi vielä iso kiitos seuraa ja seurayhteisöä pitkään kehittäneelle taitovalmentaja Kari ”Kapa” Miettiselle, joka siirtyi 1.2.2021 alkaen Porin Ässät ry:n valmennuspäälliköksi.


EVU strategia 2021-2025


   
Lisää uutisia
Etelä-Vantaan Urheilijat ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat