Ilmoittaudu mukaan kaudelle 2021-2022
30.7.2021 20:58 Uutiset / Pääsivusto

Tervetuloa EVUun harrastamaan jääkiekkoa!

EVU tarjoaa lapsille ja nuorille erilaisia vaihtoehtoja aloittaa mukava harrastus jääkiekon parissa. Tutustu tarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan!

LUISTELUKOULU

EVU:n luistelukoulu on tarkoitettu kaikille luistelusta kiinnostuneille 3-6-vuotialle tytöille ja pojille. Jäällä opetellaan luistelun alkeita pelien ja leikkien kautta. Luistelukoulu sisältää myös salivuoron joka toinen viikko. Salivuorolla kehitetään lapsen motorisia perusliikuntataitoja. Luistelukoulun harjoitus on sunnuntaisin Myyrmäen jäähallissa samalla jäällä Leijonakiekkokoulun Pikkuleijonat-ryhmän kanssa. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: Etelä-Vantaan Urheilijat ry - EVU Luistelukoulu
EVUN LEIJONAKIEKKOKOULU


EVUn Leijonakiekkokoulussa lapsi oppii leikkimielisten harjoitteiden ja pelien avulla luistelun taitoja ja tutustuu jääkiekon alkeisiin. Leijonakiekkokoulu sisältää myös salivuoron joka toinen viikko. Salivuorolla kehitetään lapsen motorisia perusliikuntataitoja.

Leijonakiekkokoulussa on kaksi ryhmää:

PIKKULEIJONAT: Jääharjoitus kerran viikossa sunnuntaisin (4-8 v tytöt ja pojat). Kaikille vasta-alkajille suositellaan tätä ryhmää. Lue lisää ja ilmoittaudu Leijonakiekkokouluun!

LEIJONAT: Jääharjoitukset kaksi kertaa viikossa lauantaisin ja sunnuntaisin (5-8 v tytöt ja pojat), Tarkoitettu erityisesti joukkuetoiminnasta kiinnostuneille. Lue lisää ja ilmoittaudu Leijonakiekkokouluun!


EVU HOKI HARRASTEKIEKKO

EVU Hoki on 9-17 vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettua harrastekiekkotoimintaa (Easy Hockey). Mukaan pääsee jokainen halukas taitotasoon katsomatta. Jääharjoitukset Myyrmäen jäähallissa sunnuntaisin. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!TYTTÖKIEKKOTOIMINTA

Tervetuloa EVUn tyttökiekkoon kaikenikäiset tytöt! Harjoitukset järjestetään lauantaisin Myyrmäen jäähallissa.

- Tyttökiekkokoulu 6-10-vuotiaille lauantaisin klo 9-10.

- Tyttökiekko 10-vuotiaille lauantaisin klo 10-11.

Lue lisää tyttökiekosta ja tule rohkeasti mukaan!

IKÄKAUSIJOUKKUETOIMINTA

Ikäkausijoukkuetoiminta alkaa U8-ikäisillä. EVU tarjoaa ikäkausijoukkuetoimintaa aina U8 - U22 -ikäisille. Lisätietoja joukkuetoiminnasta saa parhaiten olemalla yhteydessä kyseisen joukkueen joukkueenjohtajaan. Ole rohkeasti yhteydessä! Joukkueiden sivut ja yhteystiedot


EVU:N ILTAPÄIVÄJÄÄT

Iltapäiväjäät on tarkoitettu kaikille EVUn pelaajille. Yhteistyöseurojen pelaajat ovat myös tervetulleita mukaan.

Iltapäiväjäät järjestetään kolme kertaa viikossa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin Myyrmäen jäähallissa 1. Iltapäiväjäät alkavat viikolla 42, kun remontti valmistuu hallissa 1.


TERVETULOA ERINOMAISEEN KASVATTISEURAAN!


   
Lisää uutisia
Etelä-Vantaan Urheilijat ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat