EVU ja CoachTools yhteistyöhön
29.9.2021 16:43 Uutiset / Pääsivusto

EVU panostaa valmentamisen kehittämiseen sekä valmentajien tukemiseen

EVU ja Coach Tools aloittaa yhteistyön

EVUssa on aloittanut elokuun alussa uusi taitovalmentaja Tero Koskiranta, joka vastaa seurassa lasten vaiheen ikäkausijoukkueiden tukemisesta ja laadun varmentamisesta. Nyt valmennuksen tukemiseen panostetaan heti U8-ikäkausijoukkueesta alkaen helppokäyttöisellä CoachTools-valmennusalustalla, joka sopii sekä juniorivalmennuksen että huippu-urheilun tarpeisiin.

”Tavoitteenamme oli löytää nykyaikainen ja helppokäyttöinen valmentamisentyökalu, joka toisi apua valmentajille ja jonka avulla pystyisimme yhtenäistämään valmentamista joukkueissa. Lisäksi työkalun piti tukea seuran valmennuslinjan jalkauttamista avainharjoitteiden avulla sekä tukea valmentajiamme muutenkin yksilölähtöisessä valmentamisessa. Vertailtuamme eri työkaluja, ymmärsimme, että CoachTools helppokäyttöisenä työkaluna oli juuri sitä mitä etsimme.”
- Kari Karvinen, Valmennuspäällikkö - EVU Hockey

Valmennusjärjestelmien jalkauttamisessa seuroissa oleelliseksi tekijäksi on osoittautunut helppokäyttöisyys ja mobiilisuus. Valmennusalustan täytyy olla helposti lähestyttävä ja sen täytyy palvella eri käyttäjäryhmiä urheilijasta valmennukseen ja valmennuksen johtamiseen. CoachTools tarjoaa monipuolisen valmennusalustan, joka tarjoaa laajasti työkaluja arjen helpottamiseen ja tekemisen laadun nostamiseen. Monipuoliset suunnittelutyökalut helpottavat valmentajan työtä harjoitteiden piirtämisestä harjoitustapahtuman suunnitteluun. Valmiilla kyselyillä saa kerättyä tietoa joukkueen ilmapiiristä, lasten ja nuorten tavoitteista ja odotuksista, sekä monesta muusta kehittymiseen liittyvästä asiasta. Samalla kaiken toiminnan ja tiedon saa keskitettyä yhdelle alustalle.

”Alusta auttaa yhtenäistämään valmennuslinjauksen toteuttamisen EVUssa. Alustan kautta pystymme tukemaan ikäluokkien valmentajia vielä tehokkaammin. Valmentajat voivat keskittyä joukkueissa valmennustyöhön ja lasten sekä nuorten kehittämiseen. Tähän he saavat tukea esimerkiksi valmiilla seuran avainharjoitteilla, joilla varmistetaan jokaisen yksilön kehittyminen. Tämä tukee myös EVUn strategiaa tuottaa huippujunioreita ja olla unelmien mahdollistaja. CoachToolsin avulla pystymme myös innostamaan lapsia ja nuoria liikkumaan entistä enemmän”
- Tero Koskiranta, Taitovalmentaja – EVU Hockey

Coachtools alusta otetaan aluksi käyttöön EVUn U8-U13 ikäluokissa.

Coachtoolsin käytöstä ei aiheudu joukkueille lisäkustannuksia.

CoachTools-mobiilivalmennusalusta tarjoaa monipuoliset työkalut valmentajille ja valmennuksen johdolle. Alustalla on mm. työkalut harjoitusten suunnitteluun, harjoitteiden piirtotaulu, harjoitekirjastot, harjoituspohjat, urheilijan tavoitteen asetanta, palautteen kerääminen, valmentajan palautteen antaminen, kuormituksen seuranta, itsearviointi, valmiit kyselyt, ilmoittautuminen ja valmiit raportit.

Lisätietoja: www.coachtools.fi

Lisätietoja:

Tero Koskiranta, tero.koskiranta@evu.fi

Taitovalmentaja

Etelä-Vantaan Urheilijat ry
   
Lisää uutisia
Etelä-Vantaan Urheilijat ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat