EVU Kiittää Sinua - Syyskuu 2021
6.10.2021 17:54 Uutiset / Pääsivusto

EVU Kiittää Sinua - Anu Matsi

EVU ja seuran yhteistyökumppani Wanda´s Kitchen & Lounge aloittivat vuoden 2020 alussa EVU kiittää sinua -kampanjan. Kampanjan tarkoituksena on kiittää seuratoimijoita kauden aikana ja korostaa vapaaehtoistyön ja yhteisöllisyyden merkitystä sekä arvostaa seuratyötä, jota tehdään lasten ja nuorten sekä aikuisten harrastamisen eteen.

EVU on kasvattajaseura, jonka laadukas juniorityö pohjautuu pitkälti vapaaehtoisten ihmisten tekemään työhön, jotka toimivat arjessa joukkueiden ja muiden seuran toimintojen parissa. Vapaaehtoisten rooli lasten ja nuorten harrastustoiminnassa ja innostuksen kipinän sytyttämisessä liikuntaa ja urheilua kohtaan on merkittävä, sillä harrastuksissa vietetään parhaimmillaan useita tunteja viikossa.

Syyskuun 2021 EVU kiittää sinua -tunnustuksella palkittava seuratoimija on EVU U9 -joukkueen joukkueenjohtaja Anu Matsi.

"Ilman Anun panosta U9 joukkue olisi aivan jotain muuta kuin se tällä hetkellä on. Huikeaa sitoutumista ja heittäytymistä koko touhuun! Anulla jokainen lanka käsissään!"

"Kaikin puolin loistavaa ja tunnollista työtä U9- joukkueen joukkueenjohtajana."

"Omistautuminen joukkueenjohtajan tehtäville aivan omassa luokassa. Omalla positiivisella ja elämänmyönteisellä asenteella saa myös muut junioireiden vanhemmat innostumaan, unohtamatta harrastajia."

Onnea Anu!

Lokakuun EVU Kiittää Sinua -tunnustuksen saajaa voi ehdottaa lomakkeella: Etelä-Vantaan Urheilijat ry (evu.fi)


   
Lisää uutisia
Etelä-Vantaan Urheilijat ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat