Jääkiekkoliitto palkitsi vuoden Tekijöitä
16.11.2021 15:36 Uutiset / Pääsivusto

EVUn Vuoden Tekijä on Kari Karvinen

Jääkiekkoliiton alueet palkitsevat vuosittain seuratyössä mukana olevia "Vuoden Tekijöitä" työstä jääkiekon eteen.

2021 Vuoden Tekijät -tilaisuus järjestettiin lauantaina 13.11. Helsingissä, jonne kokoontui palkittuja kaikilta kahdeksalta Jääkiekkoliiton alueelta: Etelästä, Hämeestä, Keskimaalta, Kymi-Saimaalta, Lapista, Länsirannikolta, Pohjoisesta ja Savo-Karjalasta.

Palkitsemisjuhlallisuuksien jälkeen palkittujen päivä jatkui Hartwall Arenassa, jossa pelattiin Karjala-turnauksen ottelu Suomi-Tshekki.

EVUn valmennuspäällikkö Kari Karvinen palkittiin Vuoden Tekijä -palkinnolla Karjala-turnauksen yhteydessä.

"Karille tuli kaudella 2020-2021 valmennuspäällikön tehtävässä 10 vuotta mittariin. Tehtävänkuva on muuttunut ja uusia työtehtäviä on tullut mukaan, joka on vaatinut uuden opettelua ja mukavuusalueelta poistumista. Kari on myös ansiokkaasti kouluttanut itseään. Lisäksi Kari on hieno esimerkki nuorille pelaajille monipuolisesta liikkujasta. Viikossa tulee pelattua tennistä, lenkkeiltyä, pyöräilyä ja punttiakin tulee nostettua. Lisäksi Kari omaa huikeat verkostot, jotka ovat rakentuneet vuosien saatossa."

Lämpimät onnittelut Kari!

Uutinen Jääkiekkoliiton sivuilla: Leijonat - Finhockey - #kiitosseuratoimija - Etelän alueen Vuoden Tekijät vuosimallia 2021!   
Lisää uutisia
Etelä-Vantaan Urheilijat ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat