JHL:n poliittinen mielenilmaisu torstaina 14.12
Etelä-Vantaan Urheilijat ryJulkaistu: 13.12.2023 09.01

JHL:n poliittinen mielenilmaisu torstaina 14.12

Torstaina 14.12.2023 ulkoillaan, liikuntalaitokset suljettuna ja ohjattu liikunta peruttu

JHL:n poliittinen mielenilmaisu aiheuttaa laajoja muutoksia Vantaan liikuntapalveluihin torstaina 14.12.

Torstai tarjoaa mahdollisuuden talviulkoiluun. Lumitilanne on oivallinen ja torstaina kannattaakin suunnata hiihtoladuille, ulkojäille luistelemaan tai vaikkapa pulkkamäkeen ja samalla nauttia raikkaasta talvisäästä. Lisätietoja ulkoilumahdollisuuksista on löydettävissä ulkoliikunta.fi-sivustolta.

Avoinna ovat myönnettyjen käyttövuorojen mukaisesti: Koivukylän vanhustenkeskuksen liikuntatilat, Hakunilan kalliosuojan liikuntatilat, Rajakylän tenniskeskus sekä Hämeenkylän liikuntahalli.

Myös koulujen, oppilaitosten ja päiväkotien tiloihin myönnetyt vapaa-ajan käytön vuorot ovat voimassa niissä tiloissa, joissa noudatetaan omavalvontaa. Tällä tarkoitetaan kouluja ja päiväkoteja, joihin tilan käyttäjät saavat avaimen eikä tilassa ole iltavahtimestaria. Sen sijaan iltavalvonnan piirissä olevien koulujen, oppilaitosten ja päiväkotien tiloihin myönnetyt vuorot saattavat toteutua henkilöstön saatavuuden mukaan.

Suljettuina ovat: uimahallit ja uimahallien yhteydessä olevat kuntosalit, jäähallit, tekojäät, Lumon liikuntatilat (myös liikuntapalveluiden hallinnoimat luokkatilat), Rajatorpan kalliosuojan liikuntatilat, liikuntahallit ja muut liikuntapaikat, joiden aukioloon tarvitaan henkilökuntaa. Tiloihin myönnetyt käyttövuorot perutaan.

Ryhmäliikunta: liikunnan palvelualueen järjestämä erityisryhmien, työikäisten ja senioreiden ohjattu ryhmäliikunta on peruttu torstaina 14.12.

Terveisin, Vantaan kaupunki/liikunnan palvelualue