Tero Koskiranta on EVUn uusi Toiminnanjohtaja/Urheilujohtaja
Julkaistu: 17.06.2022 14.12

Tero Koskiranta on EVUn uusi Toiminnanjohtaja/Urheilujohtaja

Hei evulaiset!

EVU:n uusi toiminnanjohtaja ja urheilujohtaja on Tero Koskiranta. Tero aloittaa uudessa tehtävässään välittömästi. Olemme EVU:ssa kulkeneet seuran strategian mukaisesti ja tämä valinta vahvistaa seuran strategian toteutumista arjessa ja strategisten tavoitteiden saavuttamista. Terolla on takana pitkä ammattijääkiekkoilijan ura ja kokemusta seuratyöstä on Terolle karttunut viimeisen vuoden aikana, kun Tero on toiminut päätoimisena taitovalmentajana EVU:ssa. Terolla on valtava halu kehittyä ja kehittää koko seuramme toimintaa kokonaisvaltaisesti. Teron toimenkuva kattaa kaikki aikaisemmin toiminnanjohtajan tehtävään kuuluneet vastuualueet. Lisäksi Tero tulee jatkossa vastaamaan koko seuran urheilutoimen linjauksista ja kaikista urheilutoimen päätöksistä. Uudistamme samalla myös seuran muita tehtävänkuvia ja niistä infoamme heti kauden alussa elokuussa lisää. Näillä muutoksilla mahdollistamme tulevaisuudessa enemmän tukea ja apua seuramme toimihenkilöille, jotka tekevät arvokasta työtä lasten ja nuorten harrastamisen eteen. Haluamme siis seurana edelleen kehittyä ja olla unelmien mahdollistaja kaikille seuran harrastajille ja toimihenkilöille. Teron valinta uuteen tehtävään tukee tämän vision toteutumista.

Kimmo Lehtonen, Hallituksen puheenjohtaja


Kiitos kaikille evulaisille ja yhteistyötahoille, joiden kanssa sain tehdä työtä viimeisten kolmen vuoden ajan. On ollut ilo tutustua uusiin ihmisiin, lapsiin ja aikuisiin ja kehittää seuran toimintaa. Viimeisten kolmen vuoden aikana saimme yhdessä vietyä useita kehitysaskelia eteenpäin EVU:ssa. Tällä hetkellä taloushallintoa hoidetaan modernisti sähköisillä järjestelmillä ja yhden pankkitilin mallilla, lasten ja nuorten Tähtiseura-merkki tuli osoituksena modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta ja on lupaus laadusta. Lisäksi seuran strategia arvoineen auttaa viemään seuratoimintaa suunnitelmallisesti eteenpäin. Koronasta ja halliremonteista selvittiin ja viime kauden päättyessä EVU:ssa oli pelipasseja enemmän kuin aikaisemmin. Vaalikaa jatkossakin seuran arvoja ja puhaltakaa yhteen hiileen, lapset ja nuoret keskiössä! Oma polkuni kuljetti minut eteenpäin ja olen aloittanut uuden työn kesäkuun alussa talousjohtajana Hyvinkään seurakunnassa. #seurasydän ei kuitenkaan minulta mihinkään katoa! Terolle toivotan tsemppiä uuteen rooliin seuran toiminnanjohtajana ja leppoisaa kesää kaikille!

Miia Murole, toiminnanjohtaja


Kiitokset Mialle hienosta työstä EVU:n eteen ja kaikkea hyvää uuteen työhön. Tästä on hyvä jatkaa seuran kehittämistä eteenpäin strategian mukaisesti. Haluamme jatkossakin mahdollistaa kaikille harrastamisen laadukkaassa toimintaympäristössä. Samalla haluamme myös mahdollistaa unelmien tavoittelun uusille tulevaisuuden ”Valtteri Filppuloille”. Näillä uusilla tehtävänkuvilla varmistamme laadun ja tuen meidän laajalle ja hienolle toimihenkilöjoukolle. Varmistamme myös, että lapset ja nuoret saavat turvallisen ja tukevan kasvualustavan omalle polulleen. Näihin muutoksiin palaamme elokuun alussa. Haluamme, että EVU:n arvot näkyvät ja toteutuvat joka päivä toiminnassamme. Lähden työhön innolla ja täynnä energiaa. EVU:sta on vuodenaikana tullut itselle todella tärkeä ja yhdessä saamme varmasti vielä seurana otettua seuraavan askeleen. Nähdään hallilla taas syksyllä ja hauskaa kesää kaikille.

Tero Koskiranta, toiminnanjohtaja/urheilutoiminnanjohtaja


Aurinkoisin terveisin,

Kimmo Lehtonen

Hallituksen puheenjohtaja


Miia Murole

Toiminnanjohtaja 31.5.2022 asti


Tero Koskiranta

Toiminnanjohtaja/Urheilutoiminnanjohtaja 15.6.2022 alkaen