Tiedote
Julkaistu: 14.03.2023 11.52

Tiedote


Hyvät EVU:laiset,


Kirjoitan tätä kirjettä kaksijakoisin mielin. Olen olut ylpeä EVU miesten 3-divisioonan voitosta ja siitä että halli oli täynnä ja tunnelma katossa. Olen ylpeä siitä että saan olla osa EVU seuraa ja seuran arkea. 3-divisioonan mestaruudesta johtuen, miehillä alkoi 2-divisioonan karsinnat. Olisi mahtavaa jos meillä olisi EVU:ssa miesten joukkue 2-divisioona tasolla ja saisimme nauttia viihdyttävistä peleistä jatkossakin, ja kokea tuon 3-divisioona finaalipelin tunnelman useimminkin.

EVU miehillä alkoi 2-divisioonan karsinnat viime perjantaina ja sieltä korviini tuli tietoa, mikä tuhoaa kaiken tuon edellä kirjoittamani.

Katsomossa oli nautittu alkoholia ja EVU:n ja NVK:n kannattajien välillä oli syntynyt tappelu, jossa kuulemani mukaan väkivaltaa oli kohdistettu vastapuolen joukkueen kannattajaan.

EVU ei hyväksy missään muodossa tämän tyyppistä toimintaa nyt eikä jatkossa. Vastustajan kunnioittaminen ja arvostaminen pitää näkyä jäällä ja jään ulkopuolellakin. Alkoholia ei tapahtumissa nautita. Pyydänkin siis kaikkia kannattajia miettimään omaa tekemistään ja miten sitä tulisi muuttaa jatkossa, jotta emme sen takia tuhoa alkuun kirjoittamaani unelmaani siitä että meillä voisi olla 2-divisioonan joukkue ja saisimme jatkossakin nauttia kovatasoisista peleistä Myyrmäessä.

Ja vaikka unelma 2-divisioona joukkueen toteutumisesta ei toteutuisikaan, niin emme hyväksy tuon tyyppistä kannatusta myöskään 3-divisioona tasolla.

Pyydänkin nyt teitä arvon kannattajia miettimään, mikä on kannattamista ja mikä tukee joukkueen menestymistä. Ja mikä ei. Sillä tuo Perjantain viesti karsintapelin tapahtumista ei tue joukkueen menestymistä ja on vastoin kaikkea sitä, mitä me haluamme seurana olla.

Pelejä saa ja pitääkin tulla katsomaan myös jatkossa, mutta edellä mainitut asiat huomioon ottaen.

Tulemme seurana tekemään muutoksia tapahtumien järjestelyihin ja lisäämme järjestysmiesten määrää ja huolehdimme että katsomoon ei mennä alkoholin kanssa. Ja turvaamme kaikkien paikalle tulleiden ihmisten turvallisuuden aikaisempaa paremmin.

Toivon että viestini tavoittaa kaikki, ja jatkossa vastaavanlaista käytöstä ei pelitapahtumissa havaita ja pyrimme itsekin seurana huolehtimaan paremmin että vastaavanlaisilta episodeilta vältytään.

Toivon menestystä EVU miehille ja pidetään homma hauskana myös katsomon puolella.


Tapahtuneesta johtuen EVU miesten viimeinen koti karsintapeli pelataan ilman yleisöä.


Ystävällisin Terveisin

Kimmo Lehtonen

EVU Hallituksen puheenjohtaja