EVU ja Tiia Hurme aloittavat yhteistyön
Julkaistu: 04.10.2022 10.25

EVU ja Tiia Hurme aloittavat yhteistyön

EVU ja Tiia Hurme Yhteistyöhön

Olemme iloisia EVUssa, että saimme Tiian mukaan EVUn toimintaan. Haluamme seurana panostaa ja olla tunnettuja luistelutaidostamme. EVUn strategian yhtenä painopisteenä on huippujunioreita tuottava EVU. Tämä yhteistyö tukee vahvasti tätä. Tiian maine jääkiekkomaailmassa ja suositukset ovat omaa luokkaansa. Keskusteltuamme seurana Tiian kanssa luistelusta ja jääkiekosta olemme varmoja, että Tiia on oikea henkilö meille. Olemme EVUssa erittäin iloisia, että saamme näin kovan tekijän joukkoomme. Tiia tuo samalla myös lisäosaamista meidän valmentajille ja tämä palvelee myös koko seuran tulevaisuutta. Tiia on mukana EVUn U9-U14 joukkueiden toiminnassa. Tervetuloa Tiia mukaan!

- Tero Koskiranta, toiminnanjohtaja/urheilutoiminnanjohtajaTiia Hurme

Olen turkulainen entinen taitoluistelija, ammattivalmentaja ja nykyään toimin pääsääntöisesti luisteluvalmentajana jääkiekkoilijoille.
Olen toiminut päätoimisena valmentajana 15 vuotta ja jääkiekkoilijoiden kanssa olen viettänyt kesät ja talvet viimeiset kuusi vuotta. Opetan kaikenikäisiä pelaajia ja nuorimmat oppilaani ovat 6-7 vuotiaita ja vanhimmat ammattipelaajia Mestis, Liiga ja NHL tasolla. Teen yhteistyötä eri seurojen, joukkueiden, valmentajien ja yksilöiden kanssa ja omaan tiimiini kuuluu vahvasti myös jääkiekon lajivalmentajia sekä fysiikkavalmentaja.
Järjestän myös koulutusta kaikille luistelutekniikasta ja luistelun opetuksesta kiinnostuneille. Vapaa ajat vietän myös mielelläni jäähallilla seuraamalla eri-ikäisten junioreiden pelejä.
Innolla odotan että pääsen tekemään yhteistyötä myös teidän EVUlaisten kanssa.
Nähdään hallilla!